Ella's Natural Health Centrum

Ella Boeren, Natuurgeneeskundig Therapeut

Praktische zaken

Ella's Natural Health CentrumEen consult in Ella's Natural Health Centrum bestaat meestal uit een combinatie van Shiatsu, oorreflextherapie, voetreflextherapie, acupunctuur, voedingsadvies of een droomconsult. Welke therapie ik toepas hangt af van de diagnose, van je klacht en van je persoonlijke voorkeur. Als je bijvoorbeeld geen acupunctuur wilt dan hoeft dat niet.

• Veel mensen voelen na de eerste behandeling al verlichting.
Soms is de klacht dan al weg. De meeste klachten zullen na een paar behandelingen minder worden of je leert er beter mee om te gaan.
• Als dokter in de Chinese geneeswijze heb ik jarenlange ervaring met de verschillen in klachten van andere culturen.
• Je kunt zowel voor lichamelijke als psychische klachten bij mij terecht.
• Na de behandeling is het belangrijk om ± 5 minuten rustig te blijven liggen. In de wachtkamer staat kruidenthee voor je klaar.
• Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Er kan rechtstreeks een afspraak worden gemaakt.
• Ik ben sympatisant-lid van de LVNT. De consulten worden niet meer vergoed. De prijs van een consult is van 100 naar 55 euro.

Privacy

. Deze website plaatst geen cookies op jouw computer, maar de enkele site waar wij naar verwijzen kan wel data over jou verzamelen.
. Mailadressen zijn digitaal opgeslagen en niet online te bereiken.
. Ella's Natural Health Centrum beschikt over patiëntengegevens, die zijn alleen in fysieke mappen opgeslagen en liggen achter slot en grendel.
. Als je wilt dat je gegevens worden verwijderd, laat het ons weten.