Ella's Natural Health Centrum

Ella Boeren, Natuurgeneeskundig Therapeut

Droomconsult

Dream Cards by Strephon Kaplan-WilliamsIn een droom dient zich vaak de oplossing aan voor een probleem waar je - bewust of onbewust - mee bezig bent. De betekenis van de beelden en symbolen die je droomt zijn sterk persoonsgebonden. Bijvoorbeeld een droom over een 'kerk' zal voor iedereen iets anders betekenen. Ook is het dan belangrijk om de 'kerk' in samenhang met de rest van de droom te bekijken.
Door met je dromen te werken kun je naar boven halen wat er in jouw onderbewustzijn leeft. Via een droom kun je ontdekken hoe je met jezelf en andere mensen omgaat. Ben je actief of passief in je droom? Durf je risico te nemen of juist niet?
Er wordt o.a. gewerkt met de droomkaarten. Sinds 1980 ben ik op veel manieren met mijn dromen bezig. In de TCM zijn dromen belangrijk en ik heb er een speciale opleiding gevolgd. De professionele opleiding Dreamwork Psychology heb ik voltooid bij Strephon Kaplan-Williams (†), internationaal erkend expert in dromen en schrijver van o.a. de Droomkaarten. Zijn droomwerk-theorie is gebaseerd op de Jungiaanse psychologie en wordt door veel droom- en andere therapeuten gebruikt.